Isoleringstyper

Et termografisk kamera ”ser” temperaturer, altså varme og kulde.

Vi tilbyder følgende isoleringstyper:

Termografi er en måde at udføre temperaturmålinger på med et infrarød/varmesøgende kamera. En termografisk undersøgelse kan eksempelvis vise hvor et hus er utæt og hvor der er varmtab, men også afsløre hvor der kan nye eller gamle vandskader og fare for udvikling af skimmelsvamp.

Hos Gribskov Isolering arbejder vi naturligvis med professionelle termografikameraer af høj kvalitet.

I forbindelse med et huskøb kan en termografisk undersøgelse være et godt supplement til tilstandsrapporten og energimærkerapporten og du kan undgå kedelige overraskelser. Kontakt os på 61 67 77 70 for priser og yderligere information.

Isolering falder sammen med tiden, og det er efter ca. 30 år hensigtsmæssigt at genopfyldt isoleringen i en hulmur. I et gennemsnitshus fra år 1965 kan man forvente at ca. 50% af isoleringen er ”væk”. Hulmursisolering foregår ved at der bores et lille hul på ca. 2 cm i diameter i en fuge. Hullet lukkes efter isolering med almindelig fugemørtel.

Hos Gribskov Isolering afvender vi Knauf isoleringsgranulat, som er et tysk kvalitetsprodukt. Materialet er miljøvenligt og er fremstillet af op til 80 % genbrugsglas og er certificeret af Eurofins Gold til indendørs luftkvalitet, BRE Green Guide A+ og Blaue Engel.

Mange ældre huse lever ikke op til de anbefalede retningslinjer for isolering og har derfor ikke 400 mm loftsisolering, men ofte kun mellem 100 og 200 mm isolering. Det betyder varmetab, øgede energiudgifter og klimabelastning. En efterisolering vil derfor tjene sig hjem i løbet af kort tid.

Hos Gribskov Isolering afvender vi Knauf Supafil Granulat, som er et tysk kvalitetsprodukt. Materialet er miljøvenligt og er fremstillet af op til 80 % genbrugsglas og er certificeret af Eurofins Gold til indendørs luftkvalitet, BRE Green Guide A+ og Blaue Engel.

Gribskov Isolering tilbyder fjernelse af gammel isolering. Vi fjerner nemt og hurtigt gammel isolering med vores effektive vakuum suger Isopro1 Vac. Den effektive suger fjerner let isoleringsmateriale på svært tilgængelige steder, som f.eks. krybekældre, lofter m.m.

Kontakt os på 61 67 77 70 for at få et tilbud eller for mere information.

Vil du se billeder af vores arbejde?